اجازه دهید کره داخل ظرف نسوز با حرارت ملایم آب شود. سپس پیاز متوسط خرد شده و فلفل دلمه ای سبز را به همراه مقدار کافی از پودر موسیر، آویشن و عصاره مرغ سرخ کنید. اکنون آرد را به آن اضافه کرده و با سایر مواد تفت دهید. برای انجام این کار بهتر است شعله اجاق گاز شما کم باشد. پس از آنکه بوی آرد گرفته شد و تغییر رنگ داد. در پایان یک لیوان آب بلدرچین را به سس اضافه کنید و یک دقیقه صبر کنید با حرارت ملایم بپزد.
پس از اینکه سس مقداری پخته و غلیظ شد. زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد مذکور سه دقیقه حرارت ببیند. اکنون اجاق را خاموش کرده و کمی صبر می کنیم تا سس مقداری خنک شود و در پایان یک پیمانه ماست را به سس بلدرچین خود اضافه کرده و آن را هم می زنیم.
طبع بلدرچین بسیار گرم است. اما این سس به دلیل اینکه در ترکیبات آن ماست وجود دارد از طبع سردی برخوردار است بنابراین استفاده از این سس که طبع سردی دارد، در ترکیب با گوشت بلدرچین موجب متعادل کردن طبع گرم بلدرچین رستورانی می شود و مزه آن را فوق العاده لذیذ و متفاوت می کند. چنانچه به دنبال تجربه کردن طعم های جدید هستید، حتما بلدرچین رستورانی را همراه با این سس مذکور تجربه کنید.
اکنون نوبت آن رسیده است که ظرف گود و نسوزی را از روغن مخصوص سرخ کردنی پر کرده و اجازه دهید که روغن به اندازه کافی داغ شود. هرچه مقدار روغن بیشتر باشد بلدرچین روغن کمتری را جذب میکند. همچنین حتماً اجازه دهید که روغن به اندازه کافی داغ شده باشد. در این شرایط بلدرچین ها به صورت معلق در داخل ظرف نسوز شما سرخ خواهد شد. در غیر این صورت یعنی اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، امکان چسبیدن بلدرچین ها به ته ظرف شما وجود دارد. اکنون اجازه دهید بلدرچین ها به اندازه کافی در روغن شناور کاملا سرخ شده و طلایی رنگ شوند.
پس از اینکه بلدرچین طلایی شدند. حوله های کاغذی را داخل یک دیس قرار دهید، سپس بلدرچین ها را بر روی آن بچینید. اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود. پس از این مرحله بلدرچین های رستورانی خود را در ظرف مورد علاقه خود قرار دهید. در پایان می توانید برای تزیین بلدرچین رستورانی خود از پودر سیر و مقداری سبزیجات خوشبو مثل جعفری استفاده کنید. برخی از از افراد از انواع پاچین مثل سیب زمینی، قارچ، گوجه فرنگی و غیره برای تزئین بلدرچین سرخ شده استفاده می کنند.
آنچه بیش از هر چیزی به بلدرچین ها طعم و مزه ی متفاوت می دهد، سسی است که همراه آن سرو می شود. اما برخی از افراد ترجیح می دهند بلدرچین رستورانی را بدون سس میل کنند. به همین دلیل طرز تهیه سس بلدرچین رستورانی و مواد لازم برای تهیه آن را به صورت مجزا نوشته ایم.
مدت زمان لازم برای تهیه سس بلدرچین رستورانی 10 دقیقه می باشد.
زمان لازم برای پخت بلدرچین رستورانی 15 الی 25 دقیقه می باشد.
بلدرچین ها را داخل یک ظرف ریخته و با یک عدد پیاز و کمی فلفل سیاه و مقدار کمی آب، اجازه دهید به اندازه یک ربع ساعت بپزند. پخت بلدرچین ها باید به اندازه ای باشد که خامی آنها گرفته شوند اما کاملا نرم و آبپز نشوند. چون قصد داریم آنها را سرخ و طلایی کنیم. بنابراین ده الی یک ربع ساعت کافی است که پخته شوند. سپس بلدرچین ها را آبکش کرده و اجازه دهید که کاملا خشک و خنک شود.
(لطفا توجه کنید این مرحله تنها مخصوص افرادی است که به پخت غذا اهمیت زیادی می دهند. بنابراین اگر ذائقه حساسی ندارید این مرحله قابل حذف است. همچنین اگر قصد دارید خوراک بلدرچین را با سس میل نمایید. یک لیوان از آب بلدرچین پخته شده را نگه دارید.)